02-08-09
REMEMBER... Excelsior - Den Bosch: act van van Dieren


09-07-09
REMEMBER... Excelsior - Sparta 4-3


26-05-09
Excelsior neemt met een 1-1 tegen RKC afscheid

Excelsior heeft in Waalwijk in haar laatste wedstrijd met 1-1 gelijkgespeeld tegen RKC. In een enerverende wedstrijd wist Excelsior het lichte overwicht niet tot winst uit te drukken. De play-offs zijn hierdoor ten einde. Simon Kelder zal hier wel erg blij mee zijn, want anders had hij nog 2 wedstrijden spreekkoren aan moet horen.

Klik HIER voor de laatste filmpjes van ExcelsiorForLife.
Hier zit ook een filmpje bij met alle doeken in Waalwijk.


21-05-09
Excelsior R.I.P.

Excelsior is niet meer. Na de play-offs is het over en uit. Kelder heeft een handtekening gezet onder een vreselijk plan.... Excelsior zal volledig op gaan in feyenoord.

EXCELSIOR FOR LIFE.NL STOPT ERMEE.....

Bedankt voor de vele seizoenen... de mooie momenten.... de superoverwinningen.... de promoties... de degradaties..... het is na dit seizoen over en uit met de Ferme Jongens Stoere Knapen.

Het ziet er naar uit dat morgen in Waalwijk de LAATSTE WEDSTRIJD WORDT VAN EXCELSIOR...

Wees erbij, deel je tranen met je medesupporters. Laat zien wat WIJ ervan vinden.... schrijf je in voor de busreis via: proexcelsior@hotmail.com


20-05-09
Excelsior in blessuretijd onderuit tegen RKC: 1-2

Excelsior heeft in blessuretijd verloren van RKC. Altheer bracht Excelsior na de pauze op voorsprong, maar een fraaie knal van Jongsma zorde voor een 1-2 verlies. Excelsior zal as vrijdag in Waalwijk moeten winnen om een 3e duel af te dwingen.

Klik HIER voor filmpjes.


10-05-09
Excelsior 5e na 1-0 winst op Helmond, playoffs tegen RKC

Excelsior is door een 1-0 overwinning op Helmond als 5e geeindigd. Door een fraaie goal van Koolwijk kwam Excelsior op 1-0 die verder niet echt meer in gevaar kwam.
Doordat Zwolle met 3-2 van Haarlem won speelt Excelsior in de 2e ronde van de play-offs tegen RKC. De 1e ronde speelt Excelsior niet en dat geeft dus 1,5 week rust voor de spelers. Op dinsdag 19 mei speelt Excelsior eerst thuis waarna op vrijdag 22 mei de uitwedstrijd volgt. Voor deze uitwedstrijd kan men zich al opgeven voor de bsureis.

STEUN EXCELSIOR IN DE PLAY-OFFS !!! Meer info >>>


04-05-09
Winst in Veendam door Van Steensel en Van Dieren: 1-2


Excelsior is weer terug op plaats 5. Doordat ven Steensel en Van Dieren de 1-0 achterstand tegen Veendam wegpoetsten, en doordat MVV verloor heeft Excelsior het op de laatste speeldag in eigen hand om minstens 5e te worden. Vrijdag komt Helmond Sport op bezoek, Lokhoff mist dan wel Demir en Van Dieren door schorsingen. Als Excelsior 5e blijft dan is RKC de eerste tegenstander in de play-offs.


26-04-09
Gepruts Excelsior gaat ook verder tegen nr laatst: 1-1

Heeft Excelsior wat te zoeken in de playoffs? Dat is de vraag die de laatste weken vaak voorbij komt. Over een paar weken zullen we het weten. Maar het spel tegen Omniworld gaf weer erg weinig hoop. De spelers spelen liever 3 ronden ipv zo lijkt het wel. Na de wedstrijden uit bij Veendam en thuis tegen Helmond zal het bekend zijn tegen wie Excelsior in de playoffs moet gaan aantreden.


19-04-09
Excelsior krijgt pak slaag van RKC: 0-5

Excelsior speelde een belabberde wedstrijd tegen Emmen, tegen RKC was het op de beginfase na nog beroerder met een 0-5 nederlaag tot gevolg. Het volgelopen Woudestein zag een zwalkend Excelsior wat door Lokhoff niet meer aan het voetballen is te krijgen. Op deze manier wordt Excelsior het lachertje van de play-offs. Want Telstar en Top Oss zullen er wel 200% voor gaan. De laatste 3 wedstrijden zullen gewonnen moeten worden om een beetje in vorm te komen voor de play-offs. Op die manier kan ook de 5e plek nog gepakt worden. Maar zelfs de laagvliegers Omniworld en Veendam zullen voor een Excelsior zonder pit een maatje te groot zijn. STRIJDEN & WINNEN!!!


12-04-09
Excelsior tegen Emmen weer met 0-2 onderuit op Woudestein

Excelsior speelde een belabberde wedstrijd tegen Emmen. Kans waren er wel, maar de paal en de keeper stonden Kralingse goals in de weg. Emmen liet ook weinig zien maar scoorde in 2 minuten wel 2x. Beide keren zag de verdediging er niet best uit. Door de nederlaag is Excelsior nu 6e aangezien MVV een beter doelsalde heeft. Vrijdag komt de nr 2 RKC op bezoek. Laten we hopen dat de spelers dan deze waardeloze avond goed gaan maken.


12-04-09
Excelsior wint door late goal van Vink bij RBC: 1-2

Kaartverkoop FC Omniworld - Excelsior
De supportersvereniging Pro Excelsior laat bij voldoende belangstelling een bus rijden naar deze wedstrijd. Kosten voor leden 20 euro. Niet leden betalen 5 euro meer. Opgeven kan rond thuiswedstrijden in de fanshop op het parkeerterrein van Stadion Woudestein of via proexcelsior@hotmail.com. Supporters van Excelsior kunnen dit duel ook met eigen vervoer bezoeken. Kaarten zijn te koop bij de kassa van het gastenvak en kosten 10 euro.
Meer info>>


05-04-09
Excelsior wint door late goal van Vink bij RBC: 1-2

Excelsior speelde geen beste wedstrijd, maar was de ploeg na de pauze liet zien was voldoende voor de overwinning. Eerst was het Van Steensel die beheerst de 0-1 binnenschoof. Nadat een onterechte penalty de 1-1 via Ars op de borden zette, was het invaller Vink die in de 89e minuut de 1-2 binnentikte. Excelsior wint dus weer een uitwedstrijd, en liep 2 punten uit op de nr 6 MVV. Komende 2 wedstrijden speelt Excelsior thuis, eerst tegen Emmen en daarna tegen RKC. Meer info>>


29-03-09
Busreis naar RBC

Bij voldoende belangstelling laat de supportersvereniging Pro Excelsior een bus rijden naar deze uitwedstrijd. Kaarten kosten 18 euro voor leden en 23 euro voor niet leden van de SV. Opgeven kan via proexcelsior@hotmail.com
Dit duel kan ook met eigen vervoer worden bezocht. Kaarten zijn op de wedstrijddag te koop aan de kassa van het stadion en kosten 10 euro.


28-03-09
Excelsior wint weer niet, weer is een 1-1...

Ook een kwartier lang tegen 9 man spelen is Excelsior niet genoeg. Want dreigend werden de Kralingers niet echt. Alleen Vink was nog dichtbij een goal. Van Dieren scoorde na de pauze uit een penalty de 0-1. Een duwtje in de Kralingse 16 leverde ook een penalty en de 1-1 op. Excelsior staat nu 5e en zietr MVV rap dichterbij komen. De komende weken zullen er weer driepunters gepakt moeten worden.


15-03-09
Excelsior wint eindelijk weer eens een uitwedstrijd: 0-1 in Dordt

hehe eindelijk.... weer eens een overwinning in een uitwedstrijd. De gepasseerde Koolwijk was vlak na de pauze de matchwinner. Dat was opmerkelijk aangezien beide ploegen nog een penalty kregen. Maar voor de 3e keer in 4 penalties mistte Excelsior... na Altheer en Vink was het nu Korf die niet scoorde. Verder in de 2e helft kreeg oud Excelsior speler Lopes een penalty te nemen. Van Dijk kreeg zn vingertoppen tegen de bal en via de lat ging de bal terug het veld in. De rebound kwam daarna nog op de paal terecht.
As. vrijdag speelt Excelsior weer thuis, dan tegen Fc Zwolle. Info >>

Klik HIER voor filmpjes.


01-03-09
Belabberd Excelsior verliest bij Top Oss: 3-1

Excelsior had het zich makkelijk kunnen maken in Oss toen het al na 4 minuten een penalty kreeg en ook nog eens een rode kaart uitgedeeld zag worden aan Top Oss. Vink schoot echter slecht in, en met 10 man was Top de betere ploeg. Nog voor rust kwam Top op 2-0, waarbij 2x Van Peppen enorm in de fout ging. Zijn tekorte terugspeelbal koste keeper Mulder rood en een penalty. Na de pauze scoorde Braber op aangeven van Korf de 2-1, ingevallen doelman Van Dijk veroorzaakte een penalty en ontsnapte aan rood: 3-1. Lokhoff was woest, en beloofde maatregelen voor de volgende wedstrijd. Mr Nac mag ook wel eens achter zn eigen oren krabben over de prestaties van de laatste maanden.

As vrijdag staat de wedstrijd in Dordrecht tegen de plaatselijk FC op het programma.

Opgeven voor de bus naar Dordt via proexcelsior@hotmail.com
Meer info over de bus en losse kaartverkoop>>


02-03-09
Excelsior - Eindhoven filmpjes: de 1-0 en OUD PAPIER door Leen...Klik HIER voor filmpjes.


01-03-09
VERPLICHTE BUSCOMBI naat Oss, ook een bus naar Dordt

Top Oss uit >>
Voor dit duel geldt een verplichte buscombi! Dit op last van de burgemeester van Oss.

Fc Dordt uit >>
Bij voldoende belangstelling laat de supportersvereniging Pro Excelsior een bus rijden naar dit duel. Kosten voor leden 15 euro (inclusief kaartje voor de wedstrijd).

Opgeven voor de bussen naar Oss en Dordt via proexcelsior@hotmail.com

Meer info >>

MEER NIEUWS>>>>>>THE END


Klik HIER

Jan - Feb

2007:

Nov - Dec
Aug - Okt
Mei - Juli
Maart - April
Jan - feb

2006
2005
2004

2003

2002Seizoen 08/09:
Klik HIER


Seizoen 07/08

Fc Twente th

VVV u
AZ u
AA Gent th
Heerenveen th
VVV th (beker)
NEC th
Heracles th
Cambuur u
Sparta th
Graafschap u
PSV th
Willem II u
NAC th

Ajax th
Fc Utrecht u
Roda JC th

Roda u (beker)
Feyenoord th
Heracles u

PSV U
Graafschap th
Sparta u
NEC u
Willem II th

Vitesse th
NAC u
Fc Utrecht th
VVV th

Fc Twente u
AZ th
Heerenveen u


MEER>>>-=2002 - 2009 Excelsior For Life =-